preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Trsat" Rijeka

Login

 

Klikom se pokreće skidanje uputa za pristup Online roditeljskim sastancima

MS TEAMS

e-Dnevnik

Upisi u srednje škole

Korisne stranice

     

    

   

 

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Vremenska prognoza

  Izvor: http://www.meteo-info.hr

Grad Rijeka

Riječki karneval

Korisni linkovi

 

Tražilica
RASPORED SATI

 

Vremenik ispita

Raspored informacija

                                                                                                                                         

Priloženi dokumenti:
Termini informacija.docx

ŠKOLSKO ZVONO

Priloženi dokumenti:
raspored trajanja nastave.docx

KATALOG UDŽBENIKA

Kalendar rada

Školski kurikulum

Arhiva naših vijesti

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 4. 2017.

Ovaj mjesec: 1604
Ovaj tjedan: 125
Danas: 1
ORGANIZACIJA RADA ŠKOLE za školsku godinu 2019/2020.

Škola radi u jutarnjoj smjeni, a u ranim  popodnevnim satima organizirana je izborna nastava, dodatni i dopunski rad te slobodne aktivnosti učenika. U to vrijeme održavaju se i radionice u suradnji sa studentskom udrugom Burom znanja, a za učenike u produženom boravku Judo u Dvorani mladosti i Capuiera u prostorima škole. Ove smo godine uključeni i u projekt Grada Rijeke RI move, koji se realizira ponedjeljkom u Dvorani mladosti.

Ove školske godine temeljem Odluke o broju razrednih odjela imamo 12 razrednih odjela, 5 u predmetnoj i 7 u razrednoj nastavi. Organizirali smo svu redovnu nastavu u jutarnjim satima. 

Učenici razredne nastave uključeni su  u produženi boravak. Interes za pokretanje produženog boravka bio je velik kao i svake godine, tako da su organizirane dvije grupe. Obje grupe uključuju po 27 učenika, ukupno 54 učenika, iz različitih razreda.

Produženi boravak traje od 11,30 – 17,00 sati, a vode  ga učiteljice Valentira Petrić i učitelj Marko Katunar.  Objed za učenike dnevno košta 16,90 kuna, a o uzimanju popodnevne užine roditelji  se posebno izjašnjavaju (njezina je cijena 3,00).

Svi učenici u školi mogu se pretplatiti na marendu čije je dnevna cijena koštanja 8,00 kuna. U kontekstu provođenja zdravstvenog odgoja u škole,  ponosni smo na činjenicu da smo sve predložene mjere već od 2009. godine počeli samoinicijativno i na temelju vlastitih zaključaka i programa provoditi u školi, uključujući način na koji učenici jedu u školskoj blagovaoni za stolom, svaki razred razredne nastave zasebno, a učenici predmetne nastave pod velikim odmorom.

 

Organizacija rada u školskoj godini 2020./2021.

Školska godina započinje u okolnostima novih organizacijskih zahtjeva koje je nužno provoditi u okolnostima pandemije korona virusom - COVIDF 19, koji se proširio cijelim svijetom. O virusu i njegovu širenju nedovoljno se zna, te se kao niz mjera predostrožnosti provodi pojačana i učestala dezinfekcija, socijalna distanca, nošenje zaštitnih maski, osiguravanje što manjeg  međusonog susretanja i djece i odraslih, što predstavlja veliki izazov za realizaciju mnogih predmeta, od TZK do glazbene kulture. Učenici ne dolaze na nastavu u kabinete, već su, zbog navedenih razloga, smješteni u uvijek iste učionice. Detalji o ogranizaciji rada škole nalaze se u rubrici O školi - Organiozacija rada. 

preskoči na navigaciju