2020-06-02 17:20:57

Upisi u srednju školu

 

Dragi učenici i roditelji osmog razreda,

 

znam da s nestrpljenjem očekujete upise u srednju školu. Stoga vas odmah upućujem na važne informacije koje možete pogledati na upisi.hr.

Više pogledajte pod OPŠIRNIJE

U skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. prve prijave kandidata u sustav NISpuSŠ započele su 1. lipnja 2020. godine iza 12:00 sati. 

 

Pri prvoj prijavi potrebno je unijeti korisničko ime i lozinku dobivenu u osnovnoj školi nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega kandidat želi da mu bude dostavljen SMS s PIN-om. Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi u sustav unosi korisničko ime, lozinku i PIN. Po uspješnoj prijavi u sustav moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati i te podatke. 

 

Sve detaljne informacije oko prijave u sustav imate u Često postavljenim pitanjima i Korisničkim uputama. U slučaju nepravilnosti u podacima (adresa, ime roditelja, ocjene iz prijašnjih razreda) potrebno se javiti svom razredniku. 

 

Kandidati izvan redovitoga sustava obrazovanja registriraju se popunjavanjem elektroničkoga obrasca za registraciju na mrežnoj stranici: www.upisi.hr, a registracija započinje 1. lipnja 2020. godine iza 12:00 sati. Nakon što kandidat potvrdi unesene podatke klikom na gumb "Potvrdi", kandidat je u elektroničkom obliku, kreirao registracijski obrazac koji se automatski šalje kandidatu na e-mail adresu koju je upisao tijekom popunjavanja registracijskog obrasca te Središnjem prijavnom uredu. Nakon primitka obrasca u elektroničkom obliku i provjere osobnih podataka Središnji prijavni ured zaključit će registraciju kandidata slanjem korisničkih podataka SMS-om. Nakon što SMS-om dobiju korisničke podatke, kandidati se prijavljuju na mrežnu stranicu: www.upisi.hr.

 

Preuzeto s upisi.hr


Osnovna škola "Trsat" Rijeka